FAQ

Base Of Natural Health FAQ


1.1 Hoe plaats ik een bestelling?
Om een bestelling te plaatsen, moet je de productvariant selecteren die zichtbaar is op de miniaturen naast de hoofdgalerij. Voeg vervolgens het product toe aan de winkelwagen, ga naar afrekenen en vul je adresgegevens in. Betalingen kunnen worden gedaan via IDEAL of rechtstreeks op onze bankrekening. Het rekeningnummer en de gegevens worden verzonden in een bevestigingsmail van de bestelling.

1.2 Wat is de levertijd?
De levertijd is gemiddeld 24-48 uur. Meer dan 80% van de pakketten arriveert voor het einde van drie weken. Vertragingen aan de kant van de vervoerder zijn echter mogelijk, dus de maximale levertijd is 48 uur.

1.3 Is de levering altijd gratis?
De levering is gratis voor bestellingen van meer dan 50 EUR.

1.4 Waar komen de producten vandaan?
De pakketten worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland.

Ik heb een bestelling geplaatst en wil er meer over weten.


2.1 Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Veruit de meeste pakketten komen binnen 24-48 uur aan. Vanwege mogelijke vertragingen aan de kant van de vervoerder is de maximale levertijd 48 uur. Je kunt het pakket volgen in het paneel van je bestelling - de link is verzonden in het e-mailbericht.

2.2 Ik heb betaald voor de bestelling, maar ik ontvang informatie over het uitblijven van de betaling. Waarom?
De reden voor deze situatie kan zijn dat je twee of meer identieke bestellingen hebt geplaatst. Het is ook mogelijk dat we je betaling nog niet hebben geregistreerd. Neem contact met ons op.

2.3 Hoe kan ik het pakket volgen?
Om het pakket te volgen, ga je naar de pagina met bestelinformatie (de link is in het e-mailbericht verstuurd). In het gedeelte Informatie vindt u de knop "Pakket volgen". Het kan zijn dat de status van het pakket lange tijd niet verandert. Maak je geen zorgen, want de gegevens worden met enige vertraging bijgewerkt. We hebben geen invloed op de werking van de vervoerder en kunnen de levering niet versnellen of de status niet bijwerken.

2.4 Ik heb meerdere producten besteld, maar slechts één ontvangen.
Als je meer producten hebt besteld, zijn deze mogelijk apart verzonden. Wacht op de volgende pakketten, die binnenkort zullen arriveren.

2.5 Het pakket is nu 24 uur verzonden en ik heb het nog steeds niet ontvangen.
De maximale levertijd is 48 uur. We hebben geen invloed op de werking van de vervoerder, dus wees geduldig en neem onmiddellijk contact met ons op als de aangegeven tijd is verstreken.

Ik heb het pakket ontvangen en heb een vraag of probleem.


3.1 Ik heb meerdere producten besteld, maar slechts één ontvangen.
Als je meer producten hebt besteld, zijn deze mogelijk apart verzonden. Wacht op de volgende pakketten, die binnenkort zullen arriveren.

3.2 Ik wil het product retourneren.
Je hebt 30 dagen vanaf het moment dat je het pakket hebt ontvangen om een retourzending te doen. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie.